Is het groen rondom uw pand klaar voor het voorjaar?

Het is nu dé tijd om uw groenvoorziening in topvorm te brengen. Snoeien, verticuteren, bemesten en aanplanten. Geen tijd? Wij helpen u graag. Met onze jarenlange ervaring ziet uw groenvoorziening er dit jaar weer gezond en fris uit. De uitstraling van uw pand zal nog mooier worden. Doen?

Het voorjaar staat voor de deur, al zou je dat met de lage temperaturen soms vergeten. Maar wees gerust: het groen staat op het punt om te ontluiken. Een ideaal moment om de groenvoorziening rondom uw pand nog even aan te pakken. Een flink karwei, zeker als het groen al enige tijd niet goed is onderhouden. Doet u het groenonderhoud zelf? Dan weet u, dat het eigenlijk nooit echt uitkomt. De prioriteiten liggen bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo gaat dat vaak. Daarbij komt dat de juiste expertise niet altijd aanwezig is en zien we dat wordt gewerkt met verouderde en arbeidsintensieve technieken. Uw groenvoorziening kan wel een gezonde impuls gebruiken.

Totaalleverancier op tuingebied

Wij laten graag zien dat het anders kan. Met onze jarenlange ervaring in zakelijke groenvoorziening met het aanleggen en onderhouden van tuinen van klein tot groot, zorgen wij als totaalleverancier ervoor dat het groen rondom uw pand in topconditie is én blijft. Uiteraard werken wij met de modernste technieken en volgens een vooraf opgesteld onderhoudsplan. Wij geven u adviezen maar kunnen ook periodiek uw groenvoorziening onderhouden. Wij ontzorgen u in de totale groenvoorziening van aanleg tot onderhoud. We doen het al voor heel veel bedrijven en instellingen in Friesland. Van kantoorpanden tot zorginstellingen. Allemaal tevreden opdrachtgevers, met een sprankelende groenvoorziening. Binnenkort ook bij u?

Neem gerust contact met ons op.

Groenvoorziening Friesland - hoveniersbedrijf Sake van der Wal - Tuinonderhoud-friesland-Tuintips