BOOMVERZORGING IN FRIESLAND

Een gezonde,krachtige boom is de blikvanger van iedere tuin of plantsoen. Boomverzorging is vakwerk. Ambachtelijk hovenier Sake van der Wal beschikt over (gecertificeerde) kennis en ervaring.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gezonde bomen zijn echte blikvangers

Iedere boom is uniek en geeft een tuin en plantsoen net dat beetje meer meer uitstraling. Gezonde bomen zijn echte blikvangers, ze zijn de trots van uw tuin! Bomen hebben ook verzorging nodig. Er komt best heel wat bij kijken om bomen gezond en veilig te houden. Ambachtelijk hovenier Sake van der Wal heeft jarenlange ervaring met boomverzorging in Friesland. Wij verzorgen ook graag uw bomen!

Gecertificeerde expertise: European Tree Worker

Met gepaste trots geven wij graag aan dat wij binnen ons team beschikken over een European Tree Worker. Nina Abbing is een ware boomspecialist. Naast alle praktische vaardigheden van boomverzorging is Nina ook uitstekend op de hoogte van wetten en regelgeving. Kortom, boomverzorging is bij ons in vertrouwde handen.

Wat u van ons mag verwachten:

– Klimtechnieken (climbing)
– Hoogwerkers (platform)
– Controleren (ook stress en ziektes)
– Planten en Snoeien
– Vellen

Uw bomen laten verzorgen? Neem contact op!

U ziet het: boomverzorging is vakwerk. Met gerichte verzorging worden uw bomen weer krachtig en gezond. Uiteraard nemen wij alle veiligheidsaspecten in ogenschouw. Uw bomen professioneel laten verzorgen? Neem nu contact met ons op!

HoveniersbedrijfSakevanderWal-groenvoorziening-friesland-boomverzorging

“Direct al bij de eerste tuinschets werd ons duidelijk dat de mensen van Sake van der Wal echte tuinexperts zijn: we werden niet alleen verrast door het ontwerp, maar ook door het duurzame karakter van onze tuin. Precies wat wilden, het eindresultaat is prachtig geworden!”

Familie Van der MeyStiens
“Met een zeer deskundig advies en de servicegerichte aanpak wilden wij graag met Hoveniersbedrijf Sake van der Wal een samenwerking aangaan voor ons tuin- en terreinonderhoud rondom Nij Smellinghe in Drachten. Met een passend onderhoudsplan en zeer enthousiaste ambachtelijk vakmensen is het fijn om te weten dat alles goed en verzorgd geregeld is”.
Herman Jongstra, Directeur Facilitair bedrijfNij Smellinghe Drachten