Handige tuintips voor in de herfst

Wij krijgen steeds vaker de vraag of wij ook tuintips willen delen. Handige tips die u zelf eenvoudig kunt toepassen. Nu, met onze website én nieuwsbrief, gaan we dit doen!

Het najaar is de periode om uw tuin winterklaar te maken. Wist u dat u de bladeren van de heesters en bomen gerust kunt hergebruiken als bemesting? U kunt het blad als strooi laag in de borders aanbrengen. De natuur doet de rest! U kunt nu ook kalk over uw gazon strooien, het vermindert de kans om mos in het gazon te krijgen. We leven echter in een zeer vochtig klimaat, mosgroei is hierdoor nooit 100% uit te sluiten. Tevens is deze periode bij uitstek het moment om uw tuin te snoeien. U de kleinere takken, wij de grotere heesters en bomen.

4. Neem contact op!

Wilt u meer handige tuintips voor de herfst? En wilt u uw tuin herfst en winterklaar laten maken  door een ambachtelijke hovenier uit Friesland. Hoveniersbedrijf Sake van der Wal uit Broeksterwoude heeft veel kennis en ervaring met het herfstklaar maken van uw tuin. Interesse? Neem nu contact met ons op!

 

hoveniersbedrijfsakevanderwal.nl/tuinonderhoud-friesland/